تبلیغات
فجر - غذا های خوشمزه ی ایرانی
فجر
فجر وبلاگی فرهنگی اجتماعی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


فجر وبلاگی فرهنگی اجتماعی،فجر وبلاگی فرهنگی اجتماعی،فرهنگ،فجر،وبلاگ فجر،فجر 123،اجتماعی،فرهنگی،فجر وبلاگی فرهنگی اجتماعی،فرهنگ،فجر،وبلاگ فجر،فجر 123،اجتماعی،فرهنگی،فجر وبلاگی فرهنگی اجتماعی،فرهنگ،فجر،وبلاگ فجر،فجر 123،اجتماعی،فرهنگی،فجر وبلاگی فرهنگی اجتماعی،فرهنگ،فجر،وبلاگ فجر،فجر 123،اجتماعی،فرهنگی،فجر وبلاگی فرهنگی اجتماعی،فرهنگ،فجر،وبلاگ فجر،فجر 123،اجتماعی،فرهنگی،فجر وبلاگی فرهنگی اجتماعی،فرهنگ،فجر،وبلاگ فجر،فجر 123،اجتماعی،فرهنگی،

مدیر وبلاگ : f -j -r mn
نویسندگان
نظرسنجی
به نظر شما كدام یك از مناسبت های زیر اهمیت بیشتری دارد؟











جوجه‌کباب

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد


جوجه کباب

جوجه‌کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی و از رده کباب‌های سنتی ایران است. در طبخ جوجه‌کباب، قطعات خوردشده گوشت مرغ را برای مدتی تقریباً طولانی (حدود سه ساعت) در یک ظرف پر از آبلیمو، پیاز خرد شده، زعفران و ادویه‌جات قرار می‌دهند و پس از اینکه قطعات گوشت طعم‌دار شد، آنها را به یک سیخ بلند می‌کشند و روی کباب‌پز و به وسیله آتش مستقیم، کباب می‌کنند.


کباب برگ

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

یک پرس چلوکباب برگ با یک سیخ جوجه

کباب برگ نوعی از کباب‌های ایرانی است.

کباب برگ ممتاز را از گوشت لخم گوسفند و یا مغز ران گوساله تهیه می‌کنند، معمولاً کباب برگ با چلو خورده می‌شود.

گوشت کباب برگ را برای ترد شدن مدتی در پیازخلال شده، گرد انجیر کال به مدت کم (بسته به میزان انجیر) یا در ماست و نمک می‌خوابانند. کباب برگ از آن دسته غذاهای ایرانی است که بیشتر در خارج از منزل (در چلوکبابی‌ها) صرف می‌شود. مشهور است که بهترین چلوکباب‌های ایران در شهرهای تبریز، مشهد و تهران و اصفهان عرضه می‌شود.


مواد لازم

  • ۱-گوشت راسته پاک کرده:یک کیلو و نیم
  • ۲-پیاز:۲-۳ عدد
  • ۳-روغن:یک استکان
  • ۴-فلفل و نمک:به مقادار لازم

طرز تهیه 

گوشت را به قطر نیم سانتی متر قطعه قطعه می‌کنیم. سپس پیاز را رنده می‌کنیم و آنرا با روغن و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم. گوشت را در این مایه به مدت حداقل یک شبانه روز می‌خوابانیم. بعد گوشتها را به سیخ می‌کشیم و کباب می‌کنیم.


کباب کوبیده

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

کباب کوبیده و گوجه، فلفل سبز، پیاز و نارنج بر روی یک تکه نان سنگک در یک ظرف استیل

کَباب کوبیده یکی از انواع کباب و از غذاهای ایرانی است. کباب کوبیده انواع گوناگونی دارد. این کباب را می‌توان با گوشت های مختلف مانند: گوشت گوسفند، گاو، ماهی و مرغ درست کرد.

تهیه

  • گوشت قلوه‌گاه گوسفند
  • گوشت مغز ران گوساله
  • تخم مرغ
  • پیاز رنده‌شدن
  • نمک و فلفل

‏*ادویه‏ برای تهیه کباب کوبیده، پس از چرخ‌کردن گوشت‌ها و ورز دادن آن با دیگر مواد نامبرده، آن را با دست خیس به سیخ می‌کشیم و روی آتش کباب می‌کنیم.

لازم به ذکر است که اگر مواد کباب را قبل از سیخ زدن در یخچال نگه داری کنیم باعث می‌شود که بهتر به سیخ بچسبد.






نوع مطلب :
برچسب ها : كباب، كباب كوبیده، كباب برگ، جوجه كباب، كوبیده، برگ، جوجه،
          
چهارشنبه 27 مهر 1390





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی